Hvor Mange Liter Vand Bruger Man På Et Bad?

D. 01.08.2022
Image: Pixabay, kboyd

Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet mindre end 10-12 liter vand bare i minuttet. Dette vil sige, i ren hurtigt hovedregning, at tager du et brusebad på bare 5 minutter, bruger du 50-60 liter vand. Naturligvis bliver 10 minutter til 100 liter vand.

Disse brusebade gør faktisk, at det er ca. en tredjedel af vores vandforbrug, der går til det.

Tager vi steppet videre, så koster det mellem 3 og 8 kr. om dagen, når vi tager et bad på 5 min. Det er faktisk 1095-2929 kr. om året. Rent gennemsnitsmæssigt bruger en dansker i en husholdning 106 liter om dagen.

Ovenstående informationer tænker jeg overrasker de fleste, inklusiv mig selv, og der er ikke noget at sige til, at det bliver anbefalet at slukke for vandet, når du enten putter shampoo, balsam eller bodywash på dig. For det kan da nemt spare nogle penge i hvert fald. Især hvis man bor i en husstand, hvor man er flere og der måske er flere, der går i bad hver dag. Herunder kan det selvfølgelig også være en god vane.

Det kan bestemt også være en fordel at investere i en begrænser på en eller anden måde, fordi det netop kan spare penge på den lange bane, også nu hvor alt andet stiger.

Du læser dette tekstindhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af marguerit øreringe produkter. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…
I Kattegat finder du lidt øst for Sæby en perle på omkring 118 km2. Det er øen Læsø, der e…